Wednesday, September 12, 2018

Descargar Anàlisi de l'impacte del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local: Espanya, Catalunya i província de Barcelona (Estudis. Sèrie Govern Local) Observatori Econòmic Local de la Diputació de Barcelona pdf


Descargar PDF Leer en línea



El Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local (FEESL, en les seves sigles castellanes) es va plantejar com a continuació de la política iniciada el 2008 pel govern central, amb el Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) d'injectar recursos als ajuntaments per evitar que caigués la seva despesa en inversió. La novetat d'aquest segon pla extraordinari, dotat amb 5.000 milions d'euros, va ser que els ajuntaments van poder destinar una part dels fons assignats a cobrir despesa corrent de naturalesa social, més enllà de les inversions per la creació d'ocupació. Els resultats d'aquest estudi elaborat per l'Observatori Econòmic Local, a partir de la incidència i.
descargar libro en pdf Anàlisi de l'impacte del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local: Espanya, Catalunya i província de Barcelona (Estudis. Sèrie Govern Local)
libro gratis Anàlisi de l'impacte del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local: Espanya, Catalunya i província de Barcelona (Estudis. Sèrie Govern Local)
descargar libro Anàlisi de l'impacte del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local: Espanya, Catalunya i província de Barcelona (Estudis. Sèrie Govern Local)
Descargar Anàlisi de l'impacte del Fons Estatal per a l'Ocupació i la Sostenibilitat Local: Espanya, Catalunya i província de Barcelona (Estudis. Sèrie Govern Local) pdf Observatori Econòmic Local de la Diputació de Barcelona

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.